2010. április 6., kedd

Húsvét

A Dani már napok óta tűkön ül, hogy mi is lesz húsvétkor. Jelentem idén sem maradt el . Vasárnap a Dani nem kelt korán, ez meg is lepett így volt idő készülni.

A kis helyek a fűben már megvoltak, mert várta hogy kap nyuszit, így oda kapott ajándékot. Dani sok csokit és lábszárvédőt, Petra kiskosarat és sapeszt. Mondjuk még egy rakat ajándék van kinn a tárolóban, de annyi mindent kaptak hogy azokat majd később kapják meg. Petrának van még bicós sisak, nacika, Daninak kifestő, szandi, papucs és persze sok édesség, de azt majd apránként mert jelenleg is tele van az asztal édességgel. Ígérem teszek fel képet amint csinálok.

Persze az igazi élő nyuszka sem maradt el idén sem, így jelenleg az udvarunkban lakik egy szép nagy nyuszka.

A DAni hétfőn locsolkodni ment . Sajnos a Vandához nem ment át ,mert verset kellett volna mondania.De volt a csalábnál ahová menni szoktak. Egy szatyor édességgel jött haza :-) Nagyon boldog volt.

4 megjegyzés:

Kathy írta...

Gratulalok, gyonyoru gyermekeid vannak! Nagyon szep a Dani, igazi ferfi kicsiben! Petra, hat hogy is mondjam! EN IS AKAROK EGY OLYAT!!!Meg vagyok bolondulva a kislanyokert, es az en unokam mar teljesen felnott no! Het eves! :))))

Regi írta...

köszi nagyon aranyos vagy

Kathy írta...

Probalok egy E-mail cimet talalni , de nem lattam sehol ahova tudnek neked levelet kuldeni!
Legyszives ird mar meg, hova tudnek irni! Koszike.

Regi írta...

Szia

Látod, mindig tanul valamit az ember, valamikor pótolom és kirakom a címem de neked meg is adom :o))
r.fule@freemail.hu