2009. április 14., kedd

már április van


Mennyire megy az idő.... A Petra 4 hós a DAni 4 éves 4 hós...

Elmúlt a március is, majd hirtelen húsvét lett...A Dani folyamatosan a nyuszival álmodott hogy hozott neki nagy doboz legot, és láss csodát tényleg kapott is. Az úgy kezdődött hogy a Dani levelet diktált a címzett persze a húsvéti nyuszka volt. Leírtatta hogy ki ő, hány éves, hol lakik, kik a szülei és hogy van ám tesója és persze jó is lesz csak a kedves nyuszka hozzon neki legyen szíves LEGO-t. Na erre mit tesznek a szülei teljesítik kívánságát. A Dani napokkal előtte már be van sózva, de eszébe jut egy hiba.... A Petra nem íratott levelet neki is kellene valami a nyuszitól. (Olyan édesen adta elő Dani a dolgot). Na nem baj írtunk újra.

Nagyszombat reggelén először csaka nyuszi jelent meg nálunk igaz hús-vér mivoltjában, azóta nyúl tulajdonosok vagyunk. Ez kicsit bonyolult volt elsőre mert a kerítést nyúl-biztossá kellett tenni de a tapsifüles átvert minket hol negy ki nem tudjuk de ha az udvaron van egyedül, akkor elmegy a nagykertbe mert ott még van kákics nálunk már semmi ilyesmi.

Majd este az ágyában várta az áhított játék, hát iszonyat aranyos vol, levegőt is alig kapott annyira örült, sikongatott hogy meg van a nagy doboz lego.

A kislány sapit kapott nyulas hímzéssel.

Persze a rengeteg csoki sem maradhatott el. A DAni volt az apukájával locsolni. Nagyon aranyos voltA Miruséktól is kaptak sok szép rucit és a Dani egy mágneses játékot, amivel nagyon jó alakzatokat lehet kitenni pl. gúlát. Nagyon szereti.
A csokitermés el van zárva mert különben szerintem 2-3 nap alatt felfalná az egészet így lassanként kap mindenből.



Nincsenek megjegyzések: