2010. szeptember 22., szerda

ma itthon voltunk -vagy nem is ;-)

Szóval a Danival járunk nevelési tanácsadóba. Így most nem voltunk oviban.Most felmérik mi a helyzet vele. Továbbra sem akar új társaságba járni, vannak nagyon érdekes dolgai ami minket aggaszt. Ha elmegyünk valahova akkor sem akar menni vegyülni, de volt eset amikor elsírta magát hogy ne menjünk sehova. Pedig alapjában véve nagyon kiegyensúlyozott.
Így most 5 alkalommal megyünk és a hölgy felméri a helyzetet. Reméljük minden jó és csak valami kis dolog ez az egész.

Ma megkérdeztem mikor lesz eredménye a tesztnek, mert a hölgy aki íratta az is ott dolgozik. Jövő héten már lehet láthatom a lapot.

Itthon sokat feladat-lapozunk. Készülünk a sulira. Mi szeretnénk menni. Már 4 éve járunk oviba pici-kicsi-közép és nagy csoportba. A Dani nagyon értelmes. Az óvónők szerint is iskolaérett, viszont már 2 éve aggasztó jelek mutatkoztak. Kétkezű volt, ami nem lenne baj azonban a domináns kéz és agyfélteke nem alakult ki, így sokáig mindent fejjel lefelé rajzolt, azaz rosszul képezte le a dolgokat. Majd észrevettük hogy jobbról balra írogat, húz vonalat ill. lentről fel. A karikát is ellenkezőleg kanyarítja. Na a kukacjelről ne is beszéljünk :-))Nehéz dolgok ezek neki, a mai napig is mindent tükrözve ír. Ezért is izgulok annyira a teszt miatt hogy mit látnak. Az óvónőknek szóltam,hogy hívja fel a hölgy figyelmét a bajunkra. Meglátjuk mi lesz. Egy kis teszt az egész mi lesz amikor komolyabb megmérettetése lesz? Belegondolni is félek.Paramami leszek vagyok? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Délután angolozni volt alig várta már a Dani.Amiről hamarabb haza kellett hoznom, mert 4-re már fogorvoshoz kellett mennünk. Hát az nagyon gáz volt. A Dani ellenkezett de tudni akartuk mi van. Extra nagy baj nincs 1 szuvas fog ami javításra szorul. 1 amit ecsetelt nem fogja tömni mert nem látja értelmét rossz helyen van, pont ínynél stb.
Nekem 2 sos fogam van, amire kaptam időpontot nov. 12. Nagyon sos nem igaz?

Így ma csak rohangáltunk de jó nap volt. Főleg mert sokat voltunk hármasban. A Petra persze csak kajtat utánunk, néha nagyon sajnálom hogy csak ohangálunk neki meg alkalmazkodnia kell

1 megjegyzés:

Zita írta...

Remélem, tényleg csak parázol és nem lesz semmi komoly gond Danival. Fogorvoshoz Annát is kéne vinni, de nem tudom, hogy lehetne kivitelezni, mert van egy nagyon lyukas foga.. :-S Olyan édes Petra az esküvős képeken, Dani igazi pasi.
Puszi nektek,
Zita