2012. december 17., hétfő

Róma 12. 14-16.

Minden szuper volt. Péntek este utaztunk, sajnos a gép 1,5 órát késett. A kiszemelt Leonárdó vonatot lekéstük de az utolsót elértük. " percen belül indult is. Közel éjjel 1 volt mire ágyba vergődtünk. A szállodánk szuper volt, olcsó de tiszta, rendezett és családias, főleg 4-ünknek.
Sajnos szombaton esett délelőtt és kora délután. A levegő kellemesen langyos volt. Ekkor voltunk a Vatikánban. Csodálatos a Szent Péter Bazilika.  Délután nagy sétával a Trevi kútnál voltunk. Fagyiztunk egy igazit a jó időben.

Csak így sikerült beraknom a képet bocsi :o)
Vasárnap verőfényes napsütés és 18 fok fogadott. A Colosseum és Forum Románum lélegzetelállító. Nagyon sokat sétáltunka sugárúton ami le volt zárva és sétáló utcaként funkcionált, rengeteg templomot láttunk és jól el is fáradtunk. Délután a 1/2 5-ös busszal mentünk a reptérre. Kicsit korán, de nem mertünk még többet jönni menni mert a Petra nagyon fáradt volt. A buszon aludt is egy nagyot. Közel 1 órát utaztunk a reptérig. Majd sokat vártunk és minden üzletet megnéztünk, majd gyorsan eljött a 9 óra és már meg is jött a gépünk. Petre éjfél után érkeztünk. Nagyon szép út volt.

Nincsenek megjegyzések: