2012. július 14., szombat

betegség a köbön

hát igen megint betegek a gyerekek. Kezdődött a Petrával. Stand után valami virnyák majd fülgyulladás, antibigyó 5 napig agyerek gyógyult Doktornő látta.
Dani Petra betegség kezdete +1 nap 39 fokos láz vírusos torok. Meggyógyult.
Majd Petra 1 nap antibigyó után közel 40 fokos láz este reggelre alig csökken pedig volt éjjel 2-szer gyógyszer és hűtőfürdő dokihoz ismét. Már menni sem tud-akar minden fáj főleg lábak, has. Doktornő rögtön vért vett mert látta hogy ez nem egy egyszerű bármi majd alghopirin inj. várunk labor eredményre. A láz le, du. 2 kor vissza a rendelőbe a vérkép komoly gyulladást feltételez. Fehérvérsejt az egekben alig van érték ami nem lenne elmozdult a normálhoz képest. Injekció kúra először 3 nap a többi kiderül. Pénteken fülészet hátha nem gyógyultunk ki a betegségből és felülfertőződtünk. De csak a torka piros :-(
Már jobban van holnaptól napi 2-szer szájon át anitibió majd hétfő vérvétel kedd konzultáció.......Remélem már minden rendben lesz.
Közben természetesen csütörtökön a fülészeti rendelés elmarad helyben Esztergomba kellett menni pénteken. Ott a hű kis társát Petrának elhagytu az alvós nyuszit. Igen van másik (ugyanolyan), de közel sem olyan mint a betört nyuszi. Ma mivel a Doktornő beadta az incifincit elmentünk Egomba hátha megleljük a mi kedves nyuszinkat és TRATÁ fel volt téve egy kerítésre. Petra szerint megfázott így meg kell gyógyítani. Persze első dolgom volt kimosni. Most szárad de komolyan én 35 évesen megkönnyeztem hogy meglett a hű társ, a kedves alvós nyuszi-muszi.
Petra tegnap este amikor aludni mentünk azt mondta:- Anya nekem már se nyuszim, se cumim, se cumisüvegem.......

Nincsenek megjegyzések: