2010. december 31., péntek

karácsony

Hát a Dani hétfőn és kedden ment csak oviba. Kedden volt az ünnepség. A Petrával ott voltunk délelőtt. Nagyon szuper volt. Mi a kiscsoportban voltunk. Sokat beszélgettem az óvónénikkel és minden kivel. Nagyon jó nap volt. A gyerekek arcát látni kellett volna. A fának úgy örültek és az ajándékoknak is. Többen a picik közül úgy gondolták hogy ez saját ajándék és viszik haza.A nagyok nagyon szép műsort adtak. A Dani volt a veréb egy kis színdarabban nagyon büszke voltam rá.
Igazából nem úgy készültünk hogy maradunk az oviban de jó kis nap volt ez így is . A Danit még ebéd előtt hazahoztuk mert minek menjek még egyszer 3/4 óra múlva vissza érte. Így hazajöttünk és pizzát rendeltünk amit elég sokára hoztak de a Dani nagyon boldog volt.

Az itthoni karácsony is jól alakult. Nagyon sok ajándékot kaptak a gyerekek aminek nagyon boldogok voltak. A Petra fő attrakciója a kis konyha volt amit mindketten nagyon szeretnek azóta is.A Dani sok legót, Playmobilos kétéltűt és egy nagy szettet ami menedékházas azt hiszem.Sokat játszunk azóta is főleg a gazdálkodj okosan-nal.

Sajnos az ünnepek gyorsan elmúltak és hipp-hopp szilveszter lett.

Közben a régi mama nagyon beteg lett, tüdőgyulladás magas lázzal.

Nincsenek megjegyzések: