2010. június 12., szombat

megvagyunk

Hát jó rég írtam . Én meggyógyultam, majd a Dani volt beteg. Aztán meggyógyult. Szerdán Petra kapott 18 hós oltást, majd este megcsípte a szemhéját a szúnyog másnap megint doki mert teljesen bevérzett a szeme és már dagadt. Szóval zajlik az élet.

Ma az Ákos szülinapi zsúrján voltunk a Holcim vadászházában. Nagyon jól érezték magukat a gyerekek. Sokat fociztak, sétáltak az erdőben, de sajnos rengeteg szúnyog volt így azokat is hajkurásztuk.


Sütöttünk szalonnát és sonkát amit a gyerekek nagyon élveztek, főleg a tűzrakási részét. A buliban ott volt a Pici is aki egy 3 hónapos szálkás szőrű tacsi, nagyon édes pofa. A Petrát különösen szereti ha szoknyában billeg előtte.

Itthon az udvarban felfújtuk a medencét, ami nagyon jó ebben a 40 fokban. A Dani és a Petra is élvezi. Nincs benne sok víz  de első nap a Petra akkorát borított hogy a hosszú haja csurom víz volt.

A Dani nagyon Vandázik. Nagyon édesek együtt.Sokat játszanak, A Vanda kutyusát fürdetik, fogócskáznak, bújócskáznak. Mire ma hazaértünk kis csomag várt. A Vanda hozta és berakta a kertbe. Volt benne barack, cseresznye, ribizli, rajz és persze egy kis virág. Nagyon szeretjük a Vandust mert nagyon kedves.

Nincsenek megjegyzések: