2009. február 2., hétfő

a szokásos hétfő

Újra itt a hét eleje hétfő. A Dani már a pénteknek él mert akkor ebéd után elhozom és nagy nap lesz bábszínházba mennek a művelődési házba gyalog. Szerintem oda az út legalább 40 perc szóval biztosan ki lesznek fáradva.

Egyébként jó kedvvel ment oviba mert biztos már menni fog a Vanda is. Délután kiskocsival mentünk érte aminek nagyon örült. Ő irányított merre jöjjünk haza. Egy szépséghibája volt csak a dologak, hogy nagyon fújt a szél. Hideg vlt, pedig a hőmérő 5,4 fokot mutatott. Este csak fokozódott a szél, így majd szétment a fejem.

Délután a Petra nyugis volt végre, így a Danival játszottunk az új kis gépen, amit az Ákostól kapott. Nagyon jó játékok vannak rajta. Számfelismerés, számlogika, abc, kis és nagybetűk. Mondjuk nekünk csak a számolás megy még de azért azt a pár betűt amit ismer nagyon szépen kezeli.

Apa csak későn jött haza, de a Dani nagyon várta reggel is úgy búcsúzik el tőle hogy olyan sokáig nem foglak látni. Szóval meg kell zabálni a szövegéért. Este még apával építettek utcákat és körforgalmat, amin köröznek az autók, vonatok.

Sajnos a lefekvés kicsit nyikogva megy de nem baj. Mivel fáradt , így gyorsan elalszik.

Nincsenek megjegyzések: