2013. február 12., kedd

Anya beteg

Sajnos megbetegedtem. hogy hol kaptam el nem tudom csak egy biztos péntek óta nyomtam az ágyat. Szombaton még az ügyeletet is meglátogattam mert kellett 2 szuri hogy visszataláljak a gyógyuláshoz vezető ösvényre. Tegnap délelőtt a munka nem várhatott így benn voltam de negyed egykor már az ágyban feküdtem mint az utóbbi napokban mindig. Kiküldetésem helyszíne a gyerekszoba a többiek pedig a szélrózsa minden irányában, csak hogy el ne kapják a betegséget. Remélem így is lesz.
Ma az utolsó gyógyszeres napom így holnap már megyek. Sajnos a hétvégére betervezett programok részemről elmaradtak pedig csajos buli volt betervezve, bár a csajoknak annyira nem jött be de majd legközelebb jobb lesz és akkor én is ott leszek....
Szombatra fel kell épülnöm, mert a retro sportbált ki nem hagynám a férjemmel és a csajokkal és párjaikkal. Tavaly is szuper volt.
Petrának azért este sütöttem sütit mert húshagyó kedd lévén csoport farsang van az oviban. Vitte is a balettruhát mert balerina akart lenni.
Dani farsangjára nem jutottam el de apa elmondása alapján nagyon jól sikerült. Feldobva jöttek haza péntek este csicseregtek volna ha nem ment volna szét a fejem. De nagyon édesen csak a fejüket dugták be az ajtón és meséltek és kuncogtak hogy milyen jó napjuk volt.