2011. április 30., szombat

ritkán

sajnos nem nagyon érek rá dolgozom ill. ha tehetem csak a gyermekeimé vagyok mert nagyon hiányoznak. Furcsa közel 3 évig itthon voltam most meg mindenki szalad az útjára és este találkozunk általában. Akkor már nincs erőm, kedvem írni.

jól vagyunk.  A Petra tüszős mandulagyulladást kapott húsvét előtt, én felfáztam mindketten itthon lábadoztunk. Most én nyomom az ágyat és én fekszem lázzal és tüszős mandulával. hurrá..........

Döglődöm, nincs jó kedvem.Szóval szuper hétvégénk lesz már csak egy kérésem van senki ne kapja el tőlem, mert cudar érzés ez a betegség.
Pénteken nem is dolgoztam csak beszaladtam szólni hogy szarul vagyok és mentem dokihoz
Akkora gyógyszert kaptam hogy alig tudom lenyelni....... megmértem 2,1 cm hosszú
majd jövök ha jobban leszek

2011. április 6., szerda

eltüntem

Kicsit eltűntem bocsánat. Március 1-től dolgozom a Dani ovijában. kicsit furcsa de már nagyon jól érzem magam. A Dani beteg volt múlt héten így a Régi mamát boldogította. A Petra Füle mamás. Minden rendben van velük egyébként okosak, aranyosak persze néha hisztisek.
Megkaptam Kathy PIF-es ajándékát így nagy volt az örömöm. Nagyon szuper meglepetést készített így feladta a leckét nekem is. De ígérem hogy én is ügyeskedem már remélem mihamarabb útra indítom az én meglepetésemet.
Most van nyílt nap az oviban. Petra persze most nem akar jönni, máskor meg nagyon jönne az ovikába........ Minden szóhoz kicsinyítő képzőt csatol. Nem akar szoknyát hordani és nagyon akaratos az öltözködéssel kapcsolatban. Ehhez nem vagyok hozzászokva, mert a Dani nekem a mai napig nem mondja hogy nem vesz fel valamit. A Petra enni sem akar. Csak virslit eszik ami husis. Egyébként nagyon szereti a levest de csak tészta, lé és répa csúszik le belőle. A sima meztelen tésztát, rizst és savanyút ill, vajas kenyeret eszik. A húst abszolút nem eszi meg és a krumplit sem............. Nem értem miért van ez így........ Néha nagyon el vagyok miatta keseredve.
Vettem neki BIG cipővédőt mert már idén 2 pár cipőt tönkretett a nyuszi-rolival.