2010. augusztus 26., csütörtök

10 éves házassági évforduló

Nagy nap volt a mai 10 éve ezen a napon mondtuk ki azt a bizonyos szót hogy együtt akarunk lenni. Nagyon szép nap volt, mint a tegnapi. 10 év alatt sok minden történt, de a legfontosabb hogy született 2 gyönyörű, nagyon okos, tündéri gyermekünk, ill. hogy jól megvagyunk együtt. Sok helyen jártunk, sok mindent megéltünk. Jó évek voltak és reméljük sok szép együtt töltött év vár még ránk. Persze ha leltárt írok akkor az anyagi dolgokról is írhatnék. Sok minden változott 10 év alatt. Gyarapodtunk és fejlődtünk. A kezdeti házunk eladtunk, városba költöztünk ( 5 km-rel odébb) autóink vannak. Rengeteget dolgoztunk ezekért. De megérte :)

Apa nagyon különleges dologgal lepte meg erre az alkalomra családot. Persze ennek is van előzménye, mert az esküvőre én hintóval szerettem volna menni. Ő nem akart. De ma ....... Ma 5-re szép csini ruciba kellett öltözni mindenkinek . És hintó várt a ház előtt. Elkocsikáztunk a táti Halászcsárdáig, ott volt a a lagzink anno. A gyerekek nagyon élvezték az utat és persze én is. Megvacsiztunk és újra kocsikáztunk haza. Nagyon boldogok voltunk.

Én apának vettem egy is boros üveget ami 2 szívet mintáz. Egyikben piros a másikban fehér bor van. Lehet kicsit giccses, de aranyos ajándék szerintem. Szóval így telt a házassági évfordulónk :-))

2010. augusztus 17., kedd

nyaralás aug. 2-9. Balafonföldvár

Mint minden évben idén is a balatonföldvári Három Hattyúban töltöttünk 1 hetet. Nagyon jól éreztük magunkat ki is kapcsolódtunk rendesen. Az udvari pancsolóban a Petra és Dani nagyon élvezték a lubickolást.

Sajnos kisebb baleset is történt :-( A Petra akkorát esett hogy kitört a bal felső 1-es foga gyökestől. Nagyon megijedtünk. Voltunk este fogorvosnál, de vissza nem raktá neki mert nem biztos hogy bennmaradna, ill. nagyon fájna. Így is bőgőtt egy sort :-( És az ajkát és orrát is lehorzsolta a viakolor. Ezért nem szabad zsebre tett kézzel szaladni. Mondjuk Ő mindenhonnan el van késve és szalad ezerrel. Utána is persze ez a kedven haladási módja.

2010. augusztus 16., hétfő

júli 31 esküvő

Nagyon vártuk ezt a napot. Nem volt kánikula de nem is volt hideg.Pont jó idő volt. Reggel már a fodrásznál indítottunk majd egész nap szedelőzködtünk . Elérkezett 1/2 4 és indultunk.  Nagyon szép hely Dunaszentmiklós. A falu temploma is mesés. Volt zenekar aki gyönyörűen játszott. A Petra nem élvezte őt apa szórakoztatta a templom kertben. Dani ügyes volt a szertartás alatt. Lesznek hivatalos fotók is mert 2 fényképész egész  végig hajnalig csak fényképezett.

A Hiltoppban voltunk. Szuper hely szuper kiszolgálás. Nagyon kedves volt mindenki. A belépő fejenként egy kaparós sorsjegy volt. Reméljük sok pénzt nyernek velük. 75 en voltunk . A teremből a dunai panorámában gyönyörködhettünk. Mindenkinek személyre szóló helye volt. Petra persze babaülést kapott :-)
A gyerekeket 9 előtt vittem haza a mama vigyázott rájuk.