2009. január 10., szombat

Petra beteg

Sajnos a Petra is elkapta a torokgyulladást. Mivel igen nehezen lehet 2 gyereket egy lakásban elszeparálni, a sok szellőztetés ellenére Petra is beteg. Ő nem volt a doktornéninél hanem Ő jött el hozzánk.Petra náthás is volt így szívni kellett az orrát porszívóval, de kis hősként viselte. A nátha sokáig még megvolt majd lassan elmúlt. A kicsi nem volt lázas viszont élete első antibiozótikum kúráját megkapta. Sajnos a szeme is váladékozik arra cseppeket írtak fel neki.

Szépen 5 nap alatt elmúlt a betegség, így minden rendben ezen a fronton. A Dani elkezdett 1 hónap szünet után oviba járni. nagyon boldog és várja hogy az oviban is megünnepeljék a szülinapját, ami sajnos elmaradt. Sokat játszik a Vandával.

2009. január 3., szombat

betegség és szilveszter

Sajnos hétfő reggel kicsit belassultam, majd hőemelkedésem lett. Anyáék már tudták hogy itt betegség lesz. Így elvitt anya a doktornénihez. Sajnos elkaptam a papa torokgyulladását. Így gyógyszert kaptam. Este megjött a magas láz is amit anyáék annyira utálnak de hűtő-fürdővel és erős lázcsillapítóval lassan elmúlt. 5 napig kellett gyógyszert szednem és meggyógyultam.

Közben volt szilveszter. A régi papáéknál voltunk. Volt sok minden, malac sült és gyerekpezsgő. Sokáig fenn lehettem. Amikor a papáék megláttak nagyon csodálkoztak . Szerintük az egész gyerekszobát felpakoltam és elhoztam hozzájuk. Hát ha az egészet nem is de vagy 5 társast, kártyát, a Bundit, kirakót azért vittem. A Zsani szobájában aludtunk mind a négyen. Jó volt nagyon és főleg az hogy a papával mindig tüzeltünk a kazánban.