2006. október 23., hétfő

irány haza

Ma aránylag korán keltem, mert csak új helyen vagyok és gy anyáék is keltek. Reggeli után elmentünk a Kékesre. Jó volt csak hogy nem láttuk semmit :-)).
Hát igen csupa pára volt minden, de lefényképezkedtünk, hiszen 5 hónapos koromban is voltam itt . Majdbeautóztunk Gyöngyösre és kerestünk valami ünnepség félét de nem volt így csak natúr sétáltunk egy nagyot.
Ebédre visszamentünk és indultunk haza. nagyon szeretek autózni és így énekelve mesélve telt az út.

2006. október 22., vasárnap

hétvége

A hosszú hétvégén Egerben szerettünk volna lenni, de any későn kezdte szervezni a dologt, ezért Mátraházán kötöttünk ki, ami csodás volt. Már szépen sárgultak a levelek, nagyokat sétáltam és hancúroztam.

Vasárnap egy ébként először a T-mobilhoz mentünk, de nem sikerült elintézni amit anya akart. De nagyon jó volt a plázában kora délelőtt, mert szinte alig volt ember. Na de az már kevésbé tetszett amikor a lábamra akartak mindenféle csizmát húzni.Mert állítólag lassan abban kéne közlekednem. Na de ellenálltam, így a vásárlás ezen részét elodáztuk.

Ebédre érkeztünk a szállodába. Nagyon jó hely a HOTEL Ózon a neten is fennvannak mindenkinek csak ajánlani tudom.Volt minden finomság, és szuper etetőszék is. Anyáék néha kicsit haragudtak mert egyre elevenebb voltam, de a bácsik és nnik jól bírták a kiképzést.

Délután nem akartam aludni, helyette sétáltam anyával az udvarban és nyusziroliztam is.Apa persze durmolt, majd elmentünk autóval csavarogni. Na ekkor beájultam és aludtam 1,5 órát. Majd újra játék következett és vacsi.

2006. október 21., szombat

boldog szülinapot anya

Anyának holnap lesz a szülinapja így sok puszit adtam neki és mivel oholnap elmegyünk kirándulni így ma ünneplünk este.

Ma apa megint korám elment itthonról mert betonozták a kerítést a Sikin és már lassan kész a ház. Nagyon szép. De a legjobb hogy ott mindig van mit csinálni mert mindig meglátk valamit és akkor nagyon sokáig dolgozok. Ilyen például a csavarhúzózás. Nagyon jó dolog ám ha találok csavart és azt próbálom kiszedni mert látom apa hogy csinálja és én is szeretném.

Ma nem nagy ebéb volt anya csak tejbedarát csinált, igaz ilyet még nem ettem de nagyon ízlett. Utána aludtam sokat és már este is lett és jött az apa és a papa. Sokat dolgoztak és ekkor köszöntöttük az anyát. Ettünk csokitortát és most már nem csak mondom hogy torta tudom is mi az. Az apa az én szeletemet fel akarta kicsire vágni és én elkeezdtem pityeregni, mert én szerettem volna.Aztán megettem az egész szeletet nagyon fincsi volt. majd hazajöttünk és fürcsi és alvás következett.

2006. október 8., vasárnap

Hétvégi hajrá

Szombaton anyáék eltüntek én a mamámmal keltem, mert amikor felkeltem ő volt itt. Anyáék Tatabányán vannak kicsit dolgoznak a Sikin és én sakndálom ha kérdezik: hol vananya? TA-TA. Állítólag nagyon édes vagyok ilyenkor.

A szomabat gyorsan elröpült. Anyáék délután már itthon is voltak, a papim is megérkezett így nagyon jót játszottam a motorjával. volt a dédinél az Ákos és Réka is és az Ákossal motoroztunk. Ő vadmotoros lesz nagykorában én meg a navigátora így ültem mogotte a motoron és brümmögtünk.

Vasárnap apával csavarogatm megint délelőtt míg anya főzött és rendezgette a lakást. Majd megérkeztünk ebédre és ettünk egy nagyot közösen.

Apával aludtam délután a szobámban aki megigérte hogy elvisz lovakat simogatni Mogyorósra.El is mentünk és etettem a lovakat akáclevéllel és azóta mutogatom hogy esznek a a lovak.Simiztem kiskutyusokat is akik annyira ennek nem örültek.

Majd sietni kellett haza mert anyáék mentek Pestre. A Köri ma ment az edihez és elvitték hogy ne kelljen buszoznia. 1/2 8-ra értek vissza én addig a mamával és a papával voltam. A papa rajzolt nekem minden érdekeset. Nagyon jó volt anya meg hozott csokit nekem és nagyon örültem. A papa közben főzött is és apa jól is lakott halászlével.

2006. október 5., csütörtök

végre megszületett Mira

Október 5-én megszületett Mira. Nagyon sokat izgultunk érte de jól van és nagyon aranyos a képek szerint amit mailben kaptam. Mondom is hogy ba-ba.

Ma van a Zsani szülinapja is így BOLDOG SZÜLINAPOT ZSANI! Anyával megbeszéltük hogy elvisszük a Zsanit és a Gerót vacsizni, csak hát az időpontegyeztetés kicsit nehézkes. De biztos sikerülni fog.

Velem különös dolog nem történt.majd hétvégén.

2006. október 1., vasárnap

Rég voltam erre

Hát igen nem is tudom hol kezdjem. nagyon sok minden történik velem mostanában. kezdek az ördögnél is rosszabb lenni és hát ez nem olyan jó az anya szerint.

Na szép sorjában mi is történt. Nagyon várom hogy a keresztanyukámnak megszülessen a kislánya, de valamiért nem akar jól érzi magát a pociban.